HAAPC,ISO 22000,sisteme de management al calității și siguranței alimentare pentru mierea naturală carea are standartul IFS Food,recunoscut de GFSI.
Certificarea ECO,KOSHER SI HALAL,garantează consumatorilor din întreaga lume,un nivel crescut de igienă și siguranță a produsului.
IFS food- International Featured Standards
KOSHER-respectă perceptele religiei iudaice.
HALA-garantează consumatorilor de religie islamică respectarea perceptelor religiei islamice.
Mierea de mană este un tip de miere care este produsă de albine din seva copacilor, în special din salcii, frasini, mesteceni sau pini. Seva copacilor este bogată în zaharuri, care sunt transformate de albine în miere.
Mierea este preluată de la apicultori după ce este verificată în laborator. Se au in vedere aspectul, consistenta, culoarea, mirosul si gustul.
Din punct de vedere fizico-chimic, se stabilesc umiditatea, aciditatea, continutul de zaharuri, HMF, precum si prezenta reziduurilor de antibiotice.
Prin analiza microscopica a polenului, se determină cu exactitate sortimentul floral din care provine acea miere. In plus, pe tot parcursul fluxului tehnologic,
sunt prelevate mostre de miere pentru analize, atat de la loturile formate cat si de la produsele finite.